Al meer dan 100 jaar specialist in precisiestanswerk

Record Industrie, gespecialiseerd in precisiestanswerk, bestaat intussen al meer dan honderd jaar. In 1911 is de firma Record opgericht in Velp, nabij Arnhem. Sinds 2017 is Record gevestigd in Beuningen (Gelderland).

In al die jaren is er veel veranderd, maar de kernactiviteit bestaat nog altijd uit de productie van metaal- en kunststofwaren. Deze producten zijn bedoeld voor onder andere de agrarische sector en kaarsenindustrie. Bij de productie van metaalwaren moet gedacht worden aan precisiestanswerk van bijvoorbeeld theelichtcups en lonthouders voor de kaarsenindustrie en varkensslachtmerken voor agrariërs. De productie van kunststofwaren omvat een ruim assortiment herbruikbare post- en verzendtassen. Ruim 85 procent van alle producten van Record worden in het buitenland afgezet. Kwaliteit, prijs, flexibiliteit en service staan bij Record hoog in het vaandel.

Sinds 1 januari 2016 maakt Record onderdeel uit van Jeka Beheer bv. Dat heeft in juni 2017 gezorgd voor een verhuizing naar een ander pand, in Beuningen (Gelderland).

Per januari 2021 is Record Industrie bv opgeheven en is Record Industrie een handelsmerk van Jeka Industriële Efficiency bv.